joi

Biroul de servicii administrative pentru Romanii din Frankfurt am Main

Sunteti roman, locuiti in Germania zona Frankfurt am Main si aveti nevoie de sprijin pentru relocarea si integrarea dvs.
 Nu vorbiti suficient de bine limba germana, aveti de rezolvat o multime de probleme cu institutiile statului, vreti sa completati formulare, sa faceti cereri, sa redactati scrisori in limba germana, aveti o problema juridica si nu stiti in ce parte sa o luati, vreti sa va deschideti o firma, aveti nevoie de asigurari,vreti sa cumparati o masina, sa inchiriati un apartament, cautati un proiect, cautati un loc de munca.

Cautati sprijin, ar fi bine sa gasiti  un Birou romanesc, un birou la care puteti apela vorbind in limba materna, pentru rezolvarea problemelor din Germania.

Tocmai l-ati gasit! BIROUL DE SERVICII PENTRU ROMANII DIN GERMANIA va sta la dispozitie pentru toate problemele dvs de relocare,in colaborare cu specialisti germani din domeniile juridic,social,lingvistic si administrativ.

Ne gasiti pe o artera principala a orasului, Eschersheimer Landstraße la numarul 68. Puteti ajunge la noi cu masina , U Bahn-ul  sau Autobusul.
Intrevederile la Biroul nostru au loc doar in urma programarilor, pe care le puteti face in limba romana la numarul de telefon:
0162 3399335 -de luni pana vineri intre orele 10.00-18.00

De ce lucram doar cu programari? Pentru ca fiecare dintre dvs are nevoie de timp ,iar noi vi-l oferim! Nu lucram cu imbulzeala,nu ne tratam clientii superficial si nu va lasam sa asteptati la cozi.

´´Sunteti un birou romanesc care lucreaza nemteste ´´ - a fost replica unui client. Ne bucuram pentru ea!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu